fredag 14 juni 2013

Altanen mm..

Ja det sker stora förändringar på HB denna vår! Nytt badrum och 2 tvättstugor . Och snart är  äntligen den stora altanen i lärkträ  på baksidan klar ! Mycket grus o jord har det gått åt till att fylla upp! Berra från Närbygg har sen tagit 2 hål i den tjocka kalkstensväggen och Jimmy har gjort fina dörrar, så nu kan man gå ut på altanen både från köket och salen, lyxigt! Grunden  till växthuset är gjord , så nu väntar vi bara på att det ska levereras och monteras! 
Jorden vi fick var stendöd , jag har kämpat med att så , luckra o vattna men inte mycket har hänt. Närmast huset spred Eje ut dress och där kommer nu lite grässtrån, alltid nåt.... 
Solon går nu i vår hage med Faxen. Hagen har läkt bra efter nedgrävningen av jordvärmeslangen och är grön o fin igen. Och det kom vitsippor o snöklockor i äppelträdgården i våras trots allt markarbete där! 
Nedan är lite bilder på hur altanen tar form.Från snårig djungel till en härlig plats med sol från lunch till kväll!  Snart kommer nya utemöbler och fönster. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar